DE SNACKBAR OVERDINKEL

DE SNACKBAR OVERDINKEL Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Snackbar Overdinkel. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 20:10 Wij zijn altijd tevreden, het eten smaakt heerlijk. Wij vinden de spareribs en varkenskrabbetjes echt lekker. De patat is ook altijd goed warm als het bezorgd is. Tip: ze hebben het lekkerste softijs uit de buurt.. vinden wij!
7 aug 2022 om 12:32 Gewoon zeer goede cafetaria, vriendelijk personeel en gewoon goed eten zoals het hoort, gewoon top dus.
6 aug 2022 om 22:29 Slecht ervaren. Afgesproken tijdstip niet gehaald (ruim van te voren besteld?. Het eten kwam een kwartier te laat. Ik had aangegeven met 50 te betalen (cash) had diegene geen wisselgeld bij zich. Daarnaast miste een broodje (wel betaald)
6 aug 2022 om 21:52 Bezorging duurde wat langer, niet gek ivm vakantie en een snackbar die dicht is hier in Losser. Eten was prima maar ik heb nog nooit zulke zoute spareribs gehad, die raad ik zeker af hier.
31 jul 2022 om 11:19 Eten was prima en nog lekker warm. Bezorgtijd eerder dan aangegeven tijd! Prima!
22 jul 2022 om 20:03 Zoals altijd weer heerlijk. Warm. Voldoende. En op tijd.
22 jun 2022 om 19:59 Zoals altijd goed
9 jun 2022 om 20:54 Het was net zo lekker als altyd
6 jun 2022 om 9:06 Het eten was goed en lekker. Bezorging was ook prima. Ik vond wel dat het eten een redelijke hoge prijs had!
18 mei 2022 om 19:46 Eten is echt wel goed, alleen vind deze snackbar heel prijzig !
10 apr 2022 om 20:39 Sinds kort vaste klant, heerlijk eten en nette en vriendelijke dames en heren aan het werk. Drukke en nette zaak. Ga zo door.
16 mrt 2022 om 19:40 Weer super geregeld en heerlijk eten bezorgt