DE SNACKBAR OVERDINKEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Snackbar Overdinkel. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 7:49 Helaas kon je aan de patat en snacks proeven dat het frituurvet al een poos niet ververst was.
26 okt 2022 om 7:54 Eten is altijd goed. Alleen jammer dat je via deze site veel meer betaald. Soms 15 cent extra maar bij een menu soms wel 2 euro extra. Voortaan bestellen zonder thuisbezorgd.
8 okt 2022 om 8:59 Waar we normaal heel tevreden over zijn viel het nu erg tegen. Het broodje van de hamburger brokkelde uit elkaar, er zat erg weinig bijlage op en voor wat je moet betalen voor de boerenburger was het naar onze mening erg weinig.
7 sep 2022 om 20:01 Heerlijke verse, goudkleurige patat en prima snacks! Ook viel de ‘kinder box’ goed in de smaak.
15 aug 2022 om 1:54 Jammer dat de wienerschnitsel geen citroen had en in de frituurpan gebakken is. De aardappelschijfjes kwamen ook uit de frituur en worden jammer genoeg verkocht als gebakken aardappelschijfjes. Kregen wel extra patat wat niet besteld was.
7 aug 2022 om 12:32 Gewoon zeer goede cafetaria, vriendelijk personeel en gewoon goed eten zoals het hoort, gewoon top dus.
6 aug 2022 om 22:29 Slecht ervaren. Afgesproken tijdstip niet gehaald (ruim van te voren besteld?. Het eten kwam een kwartier te laat. Ik had aangegeven met 50 te betalen (cash) had diegene geen wisselgeld bij zich. Daarnaast miste een broodje (wel betaald)
6 aug 2022 om 21:52 Bezorging duurde wat langer, niet gek ivm vakantie en een snackbar die dicht is hier in Losser. Eten was prima maar ik heb nog nooit zulke zoute spareribs gehad, die raad ik zeker af hier.
31 jul 2022 om 11:19 Eten was prima en nog lekker warm. Bezorgtijd eerder dan aangegeven tijd! Prima!
22 jul 2022 om 20:03 Zoals altijd weer heerlijk. Warm. Voldoende. En op tijd.
22 jun 2022 om 19:59 Zoals altijd goed
9 jun 2022 om 20:54 Het was net zo lekker als altyd